Vierde leerjaar

Ons vierde leerjaar
Welkom in het vierde leerjaar bij meester Stefanos.

Klik op de titels van het nieuwsberichtje om meer over je kapoen te weten te komen.


Scholenveldloop

Op dinsdag deden we met de lagere school mee met de scholenveldloop. Alle kinderen gaven het beste van zichzelf tegen andere scholen van de omgeving in een loopwedstrijd. We mochten zelfs twee medailles in ontvangst nemen!

Hieronder vind je een im…

Fietstocht L3 en L4

De leerlingen van L3 en L4 gingen op fietstocht doorheen de buurt. We stonden stil bij de verkeersregels op straat en herhaalden de verkeersborden die we tegenkwamen….

Week van de mobiliteit – L3 en L4 spelletjesnamiddag

De week van de mobiliteit werd afgesloten met een spelletjesnamiddag. Binnen kon er doorgeschoven worden in hoeken, buiten konden de leerlingen op zoek gaan naar de juiste verkeersborden in het bos. We zagen een mooie samenwerking tussen L3 en L4. Fi…

Week van de mobiliteit – Fietstocht L3 en L4

Vandaag hebben we met L3 en L4 een fietstocht gemaakt langs de groene wegen in Ukkel. We leerden dat het veiliger is om over te steken met de fiets aan de hand en dat we altijd rechts op de rijbaan moeten fietsen als er geen fietspad is….

Week van de mobiliteit – naar de bib

We gingen voor dit schooljaar de eerste keer naar de bibliotheek. Dat deden we helemaal te voet omdat het de week van de mobiliteit is. Zo konden we veilig leren oversteken, hadden we aandacht voor de verkeersborden en konden we de gevaarlijke situat…